awafflesdiary.blogg.se

Nǐ hǎo! गुड मौरनिंग ! Xin chào!

Chowpatty beach.

Publicerad 2017-07-19 13:08:28 i Allmänt,

Imorse promenerade vi till ett coffe house för frukost. Det blev masala dosa, en sydindisk rätt som består av ett slags tunt stort bakat bröd med potatisröra. Till det två såser en mildare yoghurtsås och en stark röd tomatbaserad sås som heter sambar. Stisse hade även sin första chai-upplevelse och blev helt frälst. Nu vill han mest hänga runt och dricka chai hela dagarna. Ändå skönt att han har kommit över sin "jag-tror-att-alla-vill-döda-mig"-period och gått in i detta. Lite mer hanterbart.


En kille som satt bredvid oss började prata med oss och frågade om vi var från Sverige då hans förra flickvän var från Köpenhamn där han också varit. Kul! 
Efter frukosten tog vi en taxi till chowpatty beach och efter fem minuter där förbyttes solens små strålar till ett evighets regn. Note to self: kolla upp monsunperioden innan boka resa till Indien.
Regnet verkar dock inte bekomma indierna själva så mycket. Efter torrperioden behövs ju regnet, speciellt på landsbygden och därför känns det som om alla välkomnar det.

Efter ett misslyckat försök att vänta ut regnet tog vi en taxi till leopolds och drack en öl. Sedan promenerade vi tillbaka till hotellet för at torka och nu inväntar vi vår matvandring.

Kommentarer

Postat av: Baldi

Publicerad 2017-07-20 23:52:33

Ser härligt ut

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela